Díjazás

\"\\"\\"\"A legtöbben szinte rettegnek belépni egy ügyvédi irodába, mert tartanak a csillagászati áraktól és a magas óradíjaktól, amik gyakran csak a konzultációk végén derülnek ki. Sokan így nem is mernek problémáikkal ügyvédhez fordulni, mert már előre meggyőzik magukat, hogy anyagi lehetőségeik vagy vállalkozásuk gazdasági helyzete, biztosan nem engedné meg a professzionális képviseletet.
  

Az ügyvédi szolgáltatásoknak minőségüktől, az adott feladat bonyolultságától és összetettségétől függően alakul az értékük, melyek valóban esetenként magasak is lehetnek.  Azonban érdemes szem előtt tartani, hogy akárcsak az egészségügyi problémáknál sem mindegy milyen orvoshoz fordulunk, a jogi problémák orvoslásánál is meghatározó az adott szakember felkészültsége, hozzáértése és hozzáállása. 
  
\"\\"\\\\"\\\\"\\"\"
Ügyvédi irodánk árképzésében és a megbízások ellátásában alapelvünk, hogy mindig az adott ügyhöz, feladathoz, illetve a nyújtott szolgáltatáshoz igazítjuk a díjazást, nem pedig az ügyfél vagyoni viszonyaihoz. Nem kérünk ugyanazért a szolgáltatásért magasabb megbízási díjat, csak azért mert egy cégnek magasabbak a bevételei, vagy egy ügyfél nyilvánvalóan jó anyagi körülmények között él. Így tipusesetekben (mint pl. a cégeljárás, vagy egy tipkus adásvétel) szabott díjazással dolgozunk.
További  evidencia irodánkban, hogy összetett ügyekben, mindig előbb mérjük fel az adott problémát és igényt, majd erre tekintettel határozzuk meg az árat, melyet előre közlünk az ügyféllel, aki a részletes árajánlat ismeretében, mindenféle kötöttség nélkül dönthet arról, hogy kívánja e igénybe venni a szolgáltatást.
 
Eseti megbízások:
Fontosnak tartjuk a korrektséget és az egyenességet, mind a díjazás, mind egy adott ügy elvállalása során. Nem kertelünk és egyenesen közöljük, ha az a határozott véleményünk, hogy az adott esetet –ügyet fölösleges jogi útra terelni, perre vinni mert az esélyek igen csekélyek.
  
\"\\"\\\\"\\\\"\\"\"
A megbízás létrejöttének menete:

1. konzultáció – egy maximum 1 órás beszélgetés keretében felmérjük a probléma jellegét, összetettségét, áttekintjük a rendelkezésre álló iratokat, dokumentumokat, vagy az ügy szempontjából releváns bizonyítékokat. A konzultáció díjköteles.
2. árajánlat – a felmérést követően részletes árajánlatot és az ügy esélyeiről, a probléma megoldási lehetőségeiről őszinte állásfoglalást adunk, melynek fényében bármiféle kötöttség nélkül, szabadon eldöntheti a megbízó kíván e megbízást kötni irodánkkal.
3. megbízás – amennyiben elfogadja ajánlatunkat, megbízást kötünk az adott feladat ellátására.
  
 
 
Tartós megbízási konstrukciók:
Kifejezetten üzleti ügyfelek, illetve társadalmi szervezetek részére kínálunk különböző árfekvésű szolgáltatási csomagokat, melyek alapján egy kedvező havi átalánydíjért folyamatos ügyvédi szolgáltatást és rendelkezésre állást biztosítunk a megbízó részére.
A folyamatos jogi szolgáltatást, ügyvédi képviseletet, rendszeres szerződés és egyéb okirat készítést igénylő cégeknek, szervezeteknek érdemes élni ezen lehetőséggel, hiszen egyrészt hosszú távon anyagilag sokkal kedvezőbb egy ilyen konstrukció, másrészt egy dinamikusan fejlődő cég esetében a siker egyik kulcsa a megfelelő jogi háttér.
  
 
Árajánlatkérés, konzultáció vagy megbízás adása érdekében keressen fel minket bátran e-mailben, telefonon, vagy időpont egyeztetést követően irodánkban!